Bowling

A kis súlyban is rendelkezésre álló golyók a legfiatalabb korosztály (6+) számára is elérhetővé teszi a sportot.  Az eredménykijelző szoftver gondoskodik az elért pontok nyilvántartásáról és képes pályánként 1-12 játékos kezelésére. A legélvezetesebb, pergős játékhoz maximum 6 játékos/pálya a javaslatunk. Az oldott hangulathoz hozzájárul a bár italválasztéka is. Megjegyzés a profiknak: a bábúkat zsinóros bábúállító rendszer kezeli.

Időpont Foglalás

Házirend

  • a különböző méretekben rendelkezésre álló cipők (33-47) fertőtlenítése a tárolók szélén elhelyezett spray segítségével önállóan történik (szükség esetén munkatársaink segítséget nyújtanak benne)
  • a cipők csak zoknival használhatók (zokni különféle méretben vásárolható a recepción)
  • saját felszerelés használatának nincs akadálya, amennyiben az megfelel a követelményeknek (golyó, cipő tisztatalpú, foltot nem hagyó gumi/bőr talpú váltócipő)
  • Vendégeink zavartalan kikapcsolódása érdekében a bowling pályákon a játékidőt alapbeállításként nem limitáljuk, hacsak nincsen érvényes későbbi foglalás a pályára. A használati díjat perc alapon kalkuláljuk. Fix játékidő beállítására van lehetőség, ezt kérjük egyértelműen jelezzék a pultban dolgozó kollégának. Amennyiben a pálya mégis a játékidő végét jelzi, szükség esetén kérjük érdeklődjön a pultnál a hosszabbítás lehetőségéről.
  • a bábuállító automatika zsinóros technológiájú, így előfordulhat, hogy a bábuállítás sikertelen. Kérjük jelezze azonnal, ha problémát észlel. Amennyiben a hiba elhárítása 2 percnél hosszabb időt vesz igénybe a technikai időt jóváírjuk.