The best bookmaker bet365

Menu

Squash

Kedves Vendégeink

2020.04.30-án megjelent a Magyar Közlönyben a rendelet, mely szerint az emberek látogathatják az edzéseket az ország teljes területén, függetlenül a kijárási korlátozástól! 
Az edzőtermek eddig sem voltak rendeletileg bezárásra korlátozva, de mi úgy éreztük kötelességünk, hogy ennyivel részt vállaljunk a járvány terjedésének lassításában.

A korábbi terveknek megfelelően május 11-én, hétfőn kinyitjuk a Sportközpontot, de annak érdekében, hogy a helyzethez mérten a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk benneteket és minden kollégánkat átmenetileg be kellett vezessünk több korlátozást:

 • Büfé értékesítés felfüggesztve
 • Törölközőt nem tudunk biztosítani, de az edzéshez használata kötelező
 • Szauna nem üzemel (de cserébe kibővítjük nektek időközben :-))
 • Az épületen belül a recepción és az öltözőkben a maszk használata kötelező, az edzésnél maszk és kesztyű használata ajánlott
 • Az épületbe belépés utána a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező
 • Split klímákat nem üzemeljük be, a teljes légcserés szellőzőrendszert fogjuk csak használni, amelynél külön van választva a bejövő és a kimenő levegő útja
 • Veszélyeztetett vendégeinket (65 év felett, vagy krónikus betegséggel) kérjük, hogy lehetőség szerint a veszélyhelyzet hatályáig otthoni, kültéri edzésekre szorítkozzanak
 • Bérletek: a korábban megváltott bérleteket március 19-el szüneteltettük. június 1-én újraindítjuk őket, de ha kéritek ha kéritek, ezt tolhatjuk még egy hónappal, ha a jelen helyzetben valaki még ki szeretne várni egy kicsit.

Pályát online foglalási rendszeren keresztül tudtok foglalni:

https://hs.booked4.us/

 Ha elakadtok, akkor telefonon a 28/410-333-as vagy a 20/470-3370-es telefonszámon segítenek a kollégák..

 Lehet néhány intézkedés kicsit szigorúnak tűnik, de ez egy különleges helyzet, van aki komolyabban veszi, van aki kevésbé. Mi úgy próbáltuk szabályozni a működést, hogy lehetőleg mindenki komfortosan érezhesse magát és úgy érezhessük, felelősen jártunk el. Bízunk benne, hogy ezekkel a feltételekkel azokat a Vendégeinket, akiknek már nagyon hiányzik a testmozgás ki tudjuk szolgálni, de továbbra is próbáljuk támogatni ötletekkel, otthoni edzéstippekkel azokat, akik még biztonságosabbnak érzik az otthoni edzést.

 Jó egészséget kíván Mindenkinek a HS Csapata!

Lehetőségeink

Sportközpontunkban 3 fallabda pálya áll az állóképességüket és ügyességüket fejleszteni kívánó Vendégek rendelkezésére. Ezek közül kettő üvegborítású hátsó fallal, míg egy zárt, tégla hátsó fallal rendelkezik a szemérmesebb játékosokra is gondolva.

HÁZIREND

 

 • ·         pályafoglalásra és játékra órás időintervallumokban egész órai kezdéssel van lehetőség, 
 • ·         tiszta talpú váltócipő használata kötelező
 • ·         ütő- és labdabérlésre a recepción van lehetőség
 • ·         bérelt ütőnél a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkező törésért, szakadásért a Vendég nem felel, a szándékosan, vagy neki felróható okból bekövetkező kárt köteles megtéríteni
 • ·         labda fennakadás esetén (pl. lámpatesten) más, hasonló típusú használt labdát biztosítunk
 • ·         pályafoglalás esetén az esetleges lemondást a játék foglalás szerinti megkezdése előtt legalább 8 órával, a nyitvatartási időben fogadunk el
 • ·         a lemondás elmaradása esetén a bérleti díjat a foglalónak teljes egészében felszámítjuk, ha a pálya kiadása az adott időben ellehetetlenült, 10 %-os mértékben számítjuk fel, ha a pályát az adott időben sikerült kiadni amennyiben a Játékos a foglalás lemondásának elmulasztása miatti díjat nem fizeti meg az előzetes foglalási rendszerből kizárható késedelmes játékkezdés esetén „továbbjátszásra” csak akkor van lehetőség, ha a pálya nem foglalt (vagy nem válik foglalttá) a következő időpontban. Kérünk mindenkit, időben érkezzen és tartsa be a kezdési, befejezési időpontokat.

 

 Szabályok

 Amikor a játékosok a pályára lépnek, az első játszma megkezdése előtt öt perc bemelegítő játék áll rendelkezésükre. Ezalatt a játékosok a pálya ellentétes térfelén állnak és úgy ütik a főfalnak a labdát, hogy az ellenfél térfelén pattanjon. Két és fél perc után a játékosok cserélnek. Két célja van: egyrészt, hogy a játékosok felmelegítsék a labdát, másrészt az, hogy a játékosok magukat is bemelegítsék néhány ütéssel. A játszmát csak meleg labdával lehet elkezdeni.

AZ ADOGATÁS

A játék az adogatással kezdődik. Az ütő megpörgetésével döntik el az első adogatás jogát. Ezután, az adogató addig adogat, amíg labdamenetet nem veszíti. Ilyenkor az ellenfél válik adogatóvá. Az a játékos adogat a következő játszmában, aki az előzőt megnyerte. Minden játék elején, valamint amikor az adogatás átkerül egyik játékostól a másikhoz, az adogató választhat, melyik oldalról adogat először. Miután az adogató megnyerte a labdamenetet felváltva köteles szerválni a két oldalról. Az adogatáshoz a játékosnak legalább a lábának egy részével az adogató négyzeten belül kell állnia úgy, hogy a cipője egyáltalán nem érintheti a felfestett határvonalakat. Ahhoz, hogy a szerva jó legyen, egyenesen a főfalra kell szerválni, az adogató vonal fölött és a felső határvonal alatt, úgy hogy a visszapattanó labda az ellenkező oldali fogadó negyedben pattanjon. (a szerva érheti az oldalfalat és/vagy a hátsó üveget, de ezután be kell pattannia a fogadó negyedbe, kivétel, ha a fogadó játékos röptéből hárít)

 

AZ ADOGATÁS ÉRVÉNYTELEN AZ ALÁBBI ESETEKBEN

 

·         az adogatónak legalább az egyik lába nem érintkezik a padlóval az adogatónégyzeten belül (lábhiba), 

·         Az adogató beleér a labdába, miután az már lepattant a padlóra.

·         Az adogató felkészül és üt, de elvéti a labdát.

·         A labda nem az adogatóvonal felett pattan a főfalon. 

·         A labda az oldalfalon pattan először. 

·         A labda az ellentétes fogadónégyzeten kívül eső területen pattan a padlón. 

·         A labda bármelyik falat határvonalon kívül érinti.

·         Az adogató kétszer üt bele a labdába. 

·         Az adogató összeütközik a labdával, miután az visszapattant a főfalról.

NYERTES LABDAMENET

Ha az adogató sikeresen adogatott, a játék további részében az adogatóvonalnak és a padlón lévő vonalaknak nincs szerepük, csak a tin és a határvonalak számítanak.

Az adogató akkor nyeri a labdamenetet, ha ez ellenfele:

·         nem tud beleütni a labdába

·         nem tudja a labdát főfalra ütni

·         a labdáját tinre üti

·         kétszer üt bele a labdába

·         az ütőn kívül bármi mással a labdához ér

·         szándékosan akadályoz az ütésben

·         a labda előbb pattan a padlón, mint a főfalon

·         a labda plafonon pattan, vagy eltalál/áthalad valamin, ami a plafonról lóg le

PONTOZÁS

Minden játszmát 11 pontig játszanak és minden adogatás pontszerzéssel jár. Amikor a játszma állását bemondják mindig az adogató játékos pontszámát mondják először. Ha a játszma 10-10, akkor a játék addig folytatódik, amíg a különbség 2 pont nem lesz.

VISELKEDÉS A PÁLYÁN

Sértő, megfélemlítő viselkedés a squash játékban nem elfogadható. Ebbe a kategóriába sorolható: hallható és látható illetlenség, szóbeli és testi durva szabálytalanság, nézeteltérés, az ütő, pálya vagy labda szabálytalan használata, szükségtelen testi érintkezés, ütő túlságosan széles lendülete, dobálása nem fair bemelegítés, időhúzás, szándékos vagy veszélyes játék.

Sérülésmentes jó játékot kívánunk!

 

Vissza a tetejére

The Best bookmaker bet365 Bonus

Elérhetőségeink

 • HS Sport-és Szabadidőközpont
 • Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 152.
 • Tel: 06-28-410-333
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • HS a Facebookon
 • Adatkezelési tájékoztató

Nyitvatartás

 • Hétfő 6:00-20:00
 • Kedd 6:00-20:00
 • Szerda 6:00-20:00
 • Csütörtök 6:00-20:00
 • Péntek 6:00-20:00
 • Szombat 10:00-18:00
 • Vasárnap 10:00-18:00

Térkép

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Elfogadom